Home

DELTA Interactieve TV

Haarscherp Digitale TV kijken op jouw manier DELTA

 1. Met een ontvanger voor interactieve tv van DELTA bepaal je zelf of er iets op de buis is. Neem je favoriete programma op, of kijk met programma gemist tot zeven dagen een uitzending terug. Plaspauze of belletje? Dan pauzeer je met één druk op de knop live tv, of start je de uitzending opnieuw met begin gemist
 2. Zo wordt tv-kijken nóg leuker. Met DELTA Interactieve TV kijk je wat je wilt, wanneer je wilt. Neem je favoriete programma's op om eindeloos terug te kijken, of kijk tot zeven dagen uitzendingen terug met programma gemist. Moet je even weg? Dan pauzeer je met één druk op de knop live tv, of start je met begin gemist de uitzending opnieuw
 3. Met de DELTA TV App kun je bovendien op je smartphone, tablet en laptop tv kijken, tot wel vijf streams tegelijk. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, vragen we je je postcode en huisnummer in te voeren

Interactieve TV - live pauzeren, opnemen en - Delta

Interactieve TV - stel nu zelf je pakket samen DELTA

DELTA Glasvezel Flexpakket Basis + Interactieve TV: Aanbieding: Alleen hier met € 10,00 cashback. Met een Apple tv app kunt u gebruikmaken van de interactieve tv mogelijkheden van de provider op uw Apple tv kastje. U heeft dan geen losse tv-ontvanger meer nodig,. TV kijken zoals jij het wilt. Het nieuwe DELTA Interactieve TV staat voor interactief kijken op al je schermen: de tv in de woonkamer, maar ook je laptop, tablet en smartphone. Met opnemen en pauzeren. Kijk tv wanneer het jou uitkomt. Want bij onze Interactieve TV is 100 uur live tv opnemen en pauzeren 'gewoon' inbegrepen Interactieve TV. TV kijken via internet, op uw eigen televisie. Het Flexpakket en Flexpakket + Business Pack zijn uit te breiden met Interactieve TV van DELTA. Hiermee kijkt u televisie zoals u dat gewend bent, maar dan haarscherp en met heel veel handige extra's Delta Interactieve Televisie; Delta Interactieve Televisie. HUMAX HD-FOX C. De CI+ 1.3 module steekt u direct in uw, door DELTA, gecertificeerde TV. U heeft daardoor geen extra decoder nodig. €89,95 incl. BTW. DELTA Startpakket (smartcard) In het DELTA Startpakket vindt u een smartcard om gebruik te maken van digitale TV

Met interactieve tv van je provider bepaal jij wat je kijkt en wanneer je kijkt. Via de tv-ontvanger kun je gemiste tv-programma's terugkijken en films huren. Lees welke providers interactieve televisie aanbieden en wat dat kost. Silvia Smit, Expert Elektronica Bijgewerkt op: 13 augustus 2020 Download DELTA Interactieve TV en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch. ‎Kijk televisie zoals jij dat wilt met DELTA TV App. De app is volledig vernieuwd en werkt een stuk eenvoudiger. In de app kun je live tv-kijken, opnemen, gemiste programma's terugkijken, of vanaf het begin starten als je halverwege instapt @delta.nl Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven. Alleen in titels zoeken Alleen zoeken in DELTA Interactieve TV Info over interactieve tv delta. Resultaten van 8 zoekmachines! Web resultaten; Interactieve Tv Delta - Reddit www.reddit.com. Reddit is een sociale nieuws website waar je zelf artikelen kan plaatsen of reageren op berichten. Stel vragen en krijg antwoorden en meer informatie over interactieve tv delta. Search Interactieve Tv Delta on Twitter. VLISSINGEN - DELTA Interactieve TV kampte zondagavond sinds 19.00 uur met een flinke storing. Klanten konden daardoor niet inloggen en televisie kijken. Pas om 22.50 uur was het probleem opgelost

Online tv kijken op je laptop of computer DELTA

Zenderoverzicht DELTA Glasvezel Flexpakket Basis + Interactieve TV. In onderstaand overzicht vindt u alle tv-zenders van het DELTA Glasvezel Flexpakket Basis + Interactieve TV abonnement https://www.DELTA.nl/interactievetv - In deze video leggen we je uit hoe je DELTA Interactie TV installeert [Alleen hier met € 10,00 cashback] Internet en tv van DELTA: 3 maanden voor € 25,00 per maand, gratis 3 Mesh Wifi-punten en monteur Televisiekijkers bij Delta genieten nu op alle schermen van de interactieve mogelijkheden, live televisie kijken en pauzeren, programma gemist, begin gemist en opnemen met een nieuwe interactieve tv-ontvanger. Het nieuwe tv-product is samen met klanten ontwikkeld en getest. Gebruiksgemak en kijkgedrag vormden daarbij de basis en dat is zowel in design als in een overzichtelijke tv-gids. Delta biedt sinds enkele maanden Interactieve TV via een opvallende witte decoder. Dat de vorm en kleur van deze decoder bij veel Zeeuwen niet in smaak valt, is echter het minst erge probleem voor het kabelbedrijf. Gebruikers van Interactieve TV - waar binnenkort een extra vergoeding van €3,50 per maand voor betaald moet worden - klagen over technische issues

 1. Zenderoverzicht DELTA Glasvezel Flexpakket Basis + Interactieve TV. In onderstaand overzicht vindt u alle tv-zenders van het DELTA Glasvezel Flexpakket Basis + Interactieve TV abonnement
 2. Kijk voor meer informatie op www.DELTA.nl/interactievetv
 3. Bekijk en download hier de handleiding van Delta DIGITALE TV Digitale ontvanger (pagina 1 van 7) (Nederlands). Ook voor ondersteuning en handleiding per email
 4. Een DELTA-account is een account met gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je op meerdere DELTA-diensten in kunt loggen, zoals MijnDELTA en de DELTA TV app. Ga dus zorgvuldig om met je inloggegevens
 5. Bekijk de tarieven en specificaties van Delta Alles-in-1 Flex Basis + Interactieve TV. Niet zeker van deze digitale tv aanbieder? Lees de klantervaringen
 6. Zoek naar delta interactieve tv met Ecosia en een deel van de advertentie inkomsten van uw zoekopdracht helpt de wereld groener te maken. Delta Interactieve Tv - Dailymotion www.dailymotion.com. Dailymotion is de beste manier om de meest populaire video's over delta interactieve tv te vinden, bekijken en delen
 7. Bekijk de tarieven en specificaties van Delta Internet + Interactieve TV Flex basis. Niet zeker van deze internet en tv aanbieder? Lees de klantervaringen

Bekijk ons zenderoverzicht DELTA

Bekijk de tarieven en specificaties van Delta Alles-in-1 Flex 250 Mbps + Interactieve TV. Niet zeker van deze alles-in-1 aanbieder? Lees de klantervaringen common.cookie_proble

Interactieve televisie is niet nieuw. Abonnees van bijvoorbeeld KPN, Telfort en XS4ALL maken al langer gebruik van de toepassing. Dat klopt, geeft Joost Jiskoot, productmanager tv van DELTA, aan Interactieve televisie is steeds populairder geworden, want iedereen wil graag draadloos tv-kijken. We willen niets meer missen en alles eerder zien als dat kan. Voor kabeltelevisie, dat ook wel DVB-C wordt genoemd, moet een digitale decoder beschikken over een ingebouwde harde schijf

Interactieve toepassingen via DELTA TV app. Live tv kijken op meerdere schermen. Live tv kijken op meerdere schermen kan met de DELTA TV app voor je smartphone, tablet of via een webbrowser op je laptop of pc. Daarmee kijk je overal in Nederland televisie, zowel binnen als buitenshuis Interactieve TV - stel nu zelf je pakket samen | DELTA www.delta.nl. Per aansluiting kun je maximaal 4 ontvangers bestellen. Dat betekent dus dat je op 4 televisies tegelijkertijd tv kunt kijken. Met de DELTA TV App kun je bovendien op je smartphone, tablet en laptop tv kijken, tot wel vijf streams tegelijk. delta tv op pc - ZeelandNet Serviceforu Interactieve tv Delta blijft haperen. MIDDELBURG - Ruim acht maanden na de introductie regent het nog altijd klachten over interactieve televisie van Delta. Volgens het bedrijf zouden de grootste problemen echter opgelost moeten zijn. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing Info over interactieve tv delta. Resultaten van 8 zoekmachines! Web resultaten; Interactieve Tv Delta - Reddit www.reddit.com. Reddit is een sociale nieuws website waar je zelf artikelen kan plaatsen of reageren op berichten. Stel vragen en krijg antwoorden en meer informatie over interactieve tv delta. Interactieve Tv Delta - YouTube www.

Interactieve tv van DELTA: zenderoverzichten Tv-diensten van DELTA worden aangeboden in een aantal verschillende pakketten met uiteenlopende mogelijkheden en zenderpakketten . Daarnaast kunt u de pakketten nog verder uitbreiden met aanvullende zenderpakketten Interactieve TV over glasvezel. Beeld en geluid in hoogste kwaliteit; Live pauzeren, Begin gemist en opnemen; Met de DELTA TV app ook op laptop, tablet en smartphone; Meer inf

Delta biedt ontvanger aan voor interactieve tv - Beeld en

DELTA Interactieve TV - ZeelandNet Serviceforu

Bij problemen met Interactieve TV, verschijnt meestal automatisch een stappenplan op het televisiescherm om de storing op te lossen. Doorloop de stappen die op het beeldscherm verschijnen. Verschijnen er geen stappen op het beeldscherm herstart dan je Experia Box en tv-ontvanger. Lees eerst deze beschrijving goed door (of maak er een foto van) 154 aanbiedingen in januari - Koop en verkoop interactieve tv ontvanger eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor DELTA Interactieve TV Sinds deze maand is interactieve TV beschikbaar voor alle Zeeuwen. De komende tijd bouwen we verder aan leuke apps en toepassingen. Wat zou u graag willen zien op interactieve televisie? Gerelateerde video's. 1:58. Sterke Zeeuwse vrouwen. ZeelandNet. 1,8 d. weergaven · 9 maart Bekijk de tarieven en specificaties van Delta Internet + interactieve TV Flex 1 Gbps. Niet zeker van deze internet en tv aanbieder? Lees de klantervaringen KPN liet onlangs aan Totaal TV weten dat nieuwe firmware voor de bruikleendecoders van Interactieve TV op 10 december beschikbaar zou komen.Het telecombedrijf is de belofte nagekomen. En klanten van het telecombedrijf melden inderdaad dat hun tv-decoder sneller is geworden. Maar de problemen met traagheid van het menu en met name de tv-gids lijken nog niet definitief voorbij te zijn

‎Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about DELTA Interactieve TV. Download DELTA Interactieve TV and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch Voor elk moment is er KPN TV. Al je favoriete series, films en programma's bij elkaar. Zap van Netflix via NPO 1 naar YouTube. Ontdek meteen de mogelijkheden Heb je de Interactieve tv-ontvanger op jouw stereo-installatie of Home Cinema Set aangesloten? Controleer ook hier of de kabels goed zijn aangesloten. Kijk op handleidingen voor hulp bij het aansluiten van je tv-ontvanger. Let op: sluit je 4K tv-ontvanger van KPN altijd bekabeld aan op je Experia Box DELTA Interactieve TV Sinds deze maand is interactieve TV beschikbaar voor alle Zeeuwen. De komende tijd bouwen we verder aan leuke apps en toepassingen...

Delta biedt ontvanger aan voor interactieve tv. 01-'18 - De Zeeuwse kabelaar Delta is begonnen met het aanbieden van een ontvanger voor interactieve tv. Functies als opnemen en pauzeren worden. Interactieve tv is een nieuwe manier van programma's, series en films kijken en raakt steeds meer ingeburgerd. Om thuis over interactieve tv te beschikken moet je dit als dienst afnemen bij een provider, wat bij de meeste providers inmiddels de standaard is als je een internetabonnement inclusief tv afneemt Download DELTA Interactieve TV and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. ‎Kijk televisie zoals jij dat wilt met DELTA TV App. De app is volledig vernieuwd en werkt een stuk eenvoudiger. In de app kun je live tv-kijken, opnemen, gemiste programma's terugkijken, of vanaf het begin starten als je halverwege instapt Bij Interactieve TV van KPN kijk je met het basispakket in HD naar alle populaire zenders. Een compleet overzicht van zenders vind je hier

Interactieve TV. Het nieuwe televisieplatform van Delta Fiber Nederland maakt niet alleen het live kijken naar zenders mogelijk. Hieraan worden diverse interactieve diensten zoals video on demand, Begin Gemist, live terugkijken vanuit televisiegids en cloudPVR gekoppeld De meeste TV fabrikanten brengen TV's op de markt waarin u een CI+ module kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de CI+ module goed werkt worden de TV's door de kabelmaatschappijen gecertificeerd. Op de website van uw TV-aanbieder vindt u een overzicht van gecertificeerde TV's. De Quantis Interactieve CI+ 1.3 module is voorbereid voor. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Delta of andere eigenschappen van het digitale tv abonnement klik je op de pakketlink. Delta is een Nederlands nutsbedrijf en leverancier van gas, water, elektriciteit, internet via de kabel, digitale telefonie en zowel analoge als digitale tv. Delta levert aan consumenten en ondernemers in Zeeland Bekijk de tarieven en specificaties van Delta Internet + interactieve TV Flex 250 Mbps. Niet zeker van deze digitale tv aanbieder? Lees de klantervaringen

Delta begon in januari met het aanbieden van Interactieve TV. De eerste zes maanden mogen klanten van Delta gratis met deze aanvullende - en dus optionele - dienst kennismaken. Daarna kost het gebruik van Interactieve TV €3,50 per maand Delta begint met interactieve televisie. Vanaf dinsdag kunnen abonnees op hun televisie programma's over allerlei landelijke en Zeeuwse onderwerpen oproepen Download de DELTA Interactieve TV app voor verbeterde ervaring via deze link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.stoneroos.delta. Beschrijving: Als klant van DELTA kunt u met de nieuwe DELTA TV app kijken naar 50 zenders uit het televisieaanbod van DELTA. Welke zenders u kunt bekijken, is afhankelijk van uw televisieabonnement DELTA Startpakket (smartcard) met CI+ TV Module. Details Startpakket voor digitale TV van DELTA bestaande uit een DELTA Smartcard en de nieuwste Quantis CI+ 1.3 module. Let op: deze smartcard werkt uitsluitend in Zeeland. De smartcard wordt ongeregistreerd naar u toegezonden Director: Joris Noordenbos DP: Joris Garretsen Production Company: Wenneker TV WATC

Nieuws: Delta gebruikt HbbTV voor interactieve TV ; Voor einde van dit jaar introduceert Delta-kabel het interactieve tv-kanaal 'Portaal van Zeeland', Het Portaal van Zeeland biedt een gevarieerd aanbod van landelijk bekende toepassingen zoals Uitzending Gemist, NU.nl en Buienradar gecombineerd met regionale en lokale toepassingen die specifiek gericht.. Goedkoop alles-in-1 met glasvezel van Delta Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. En ook bij de provider Delta zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel Met de introductie van de nieuwe interactieve TV-ontvanger kunnen klanten van DELTA voortaan ook op het televisiescherm interactief kijken via IPTV. Klanten konden via de DELTA TV-app al interactief kijken op tablets, laptops en smartphones. Op alle schermen biedt DELTA voortaan live TV, pauzeren, programma gemist, begin gemist en opnemen Geen Ziggo, maar Caiway of Delta op jouw adres? Dan heb je sowieso geen interactieve TV functies - met of zonder CI+. Je kunt bij Caiway gebruikmaken van de Caiway Multiscreen app. Hiermee kan je live televisie kijken op je mobiele apparaten. Interactieve functies zoals pauzeren of terugkijken zitten hier alleen niet bij Niet geschikt voor Delta interactieve TV Minpunt: Je krijgt niet de volke 1TB, systeem reserveert voor andere modi ruimte. Product is goed, gekregen info (deze was zeer stellig) was fout, Interactieve TV van Delta (zeeland) is niet mogelijk, geen HBBd ongvanger..

DELTA Interactieve TV. Sinds deze maand is interactieve TV beschikbaar voor alle Zeeuwen. De komende tijd bouwen we verder aan leuke apps en toepassingen. Wat zou u graag willen zien op interactieve televisie Bekijk de tarieven en specificaties van Delta Alles-in-1 Flex 1 Gbps + Interactieve TV. Niet zeker van deze alles-in-1 aanbieder? Lees de klantervaringen DELTA DIGITALE TV Handleiding DELTA DIGITALE TV Handleiding 9. 5. Contact Heeft u vragen over uw digitale ontvanger, raadpleeg dan de handleiding van uw digitale ontvanger of bekijk deze op www.deltadigitaletv.nl. U kunt ook altijd contact opnemen met uw DELTA DIGITALE TV dealer DELTA op zoek naar boosdoener achter grote storing op Interactieve TV. VLISSINGEN - DELTA probeert de oorzaak van de urenlange storing op interactieve televisie van gisteravond te achterhalen. Vanwege inlogproblemen konden veel mensen geen televisie kijken, wat zorgde voor een klachtenregen op onder meer Facebook en Twitter

Delta Tv

Alles over interactieve tv. Met interactieve televisie is interactie mogelijk tussen jou en de informatie die je op het scherm ziet.. Wat heb ik nodig? Een aansluiting met een internetverbinding, dat kan via kabel, DSL of glasvezel zijn. Verder heb je geen nieuw toestel nodig, maar wel een interactieve settopbox of een module Interactieve TV altijd inclusief Interactieve TV wordt standaard in het Internet & TV glasvezelpakket meegeleverd. Gewoon meer kijkplezier voor het hele gezin met een ruim aanbod aan zenders en mogelijkheden zoals opnemen en terugkijken Delta Internet Interactieve TV opzeggen regel je bij opzeggen.nl. Opzeggen.nl biedt een opzegbrief waarmee je Delta Internet Interactieve TV kunt opzeggen

Tous les jours, découvrez le classement, l'historique de classement, les notes, les fonctionnalités et les évaluations des applis populaires comme DELTA Interactieve TV sur ios Store Interactieve TV. Genieten door je hele huis van televisie in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Op alle schermen. Inclusief handige extra's, zoals opnemen en Pauzeren, TV Gemist en ESPN Eredivisie (3 kanalen) Als je gebruik maakt van een interactieve tv-ontvanger is het niet de bedoeling dat je een inlogscherm te zien krijgt. Zie je deze toch? Dan is je ontvanger waarschijnlijk net iets te snel aangesloten. Je lost dit op door de ontvanger 15 minuten van de stroom te halen en deze daarna weer aan te sluiten Smit Ziggo CI+ 1.3 Interactieve TV Module 1 reviews €69,00 €29,9

Krijg je in plaats van je favoriete serie slecht of haperend interactief beeld te zien? Dit kan verschillende oorzaken hebben. We hebben de oplossingen voor je op een rijtje gezet Interactieve TV Box aansluiten op je geluidsinstallatie Om het geluid van de Interactieve TV Box via je geluidsinstallatie te horen, kun je de Box en je installatie verbinden met een S/PDIF-kabel. Deze kabel wordt niet standaard meegeleverd. Je koopt 'm bij een computer- of audio-speciaalzaak

Delta interactieve tv - ZeelandNet Serviceforu

Delta Interactieve TV gratis opzeggen met behulp van onze unieke opzegbrief. Je kunt nu je contract per direct stopzetten. Wij versturen voor jou met de post je opzegbrief zodat je contract direct wordt opgezeg Interactieve tv ontvanger aansluiten|CaiWay/Delta hardware gerelateerd » Eigen netwerk|Gebruik je een router/modem, post hier je ervaringen., Is de Entone interactieve tv ontvanger ook anders aan te sluiten dan met een kabel in het 2e of 3e gat in mijn glasmodem?Ik wil graag van de kabel door mijn gang af.Vorige week heb ik een Apple..

DELTAglasvezel.nl Interactieve TV Producte

Op deze pagina vind je alles over het gebruik van jouw Entone Kamai. Maak hieronder een keuze. Wil je een nieuwe Entone 510-515 installeren? Ga dan naar Entone Kamai installeren Alles in 1: Internet, Interactieve TV en Vast Bellen . € 32,50. Vanaf/Per maand (excl. eenmalige kosten)* De eerste 3 maanden, daarna € 47,50 p/mnd. Bekijk Alles-in-1 Pakket zelf samenstellen Meer informatie. Zijn er al T-Mobile abonnement(en) op jouw adres?.

Bent u wel klant bij DELTA voor digitale tv, maar heeft u een internetabonnement elders, dan kunt u niet alle interactieve diensten gebruiken. De interactieve diensten die veel bandbreedte gebruiken, zoals Uitzending Gemist en films huren via Videoland, zijn alleen met een ZeelandNet internetverbinding te gebruiken CaiWay/Delta digitale radio en televisie » Interactieve TV, Pay Per Event|U kijkt naar wat u wilt. CaiWay/Delta heeft de mogelijkheid om op verzoek voetbalwedstrijden van Eredivisie Live comfortabel vanaf de bank te bekijken. U heeft wel een actieve smartcard en digitale ontvanger nodig., Zender van de maand Caiway, Wat kost ESPN bij Caiway?, Ook de Netgear R8000 doet geen IA TV meer, NPO 2. Interactieve televisie: digitale tv tegen de beste prijs. Interactieve televisie is voor velen al echt onmisbaar geworden. Anderen kijken nog altijd naar de oude, vertrouwde analoge televisie.In de basis heeft het niets met je televisie te maken, maar vooral met de manier waarop je televisiekijkt Ook de Netgear R8000 doet geen IA TV meer|CaiWay/Delta digitale radio en televisie » Interactieve TV, Pay Per Event|U kijkt naar wat u wilt. CaiWay/Delta heeft de mogelijkheid om op verzoek voetbalwedstrijden van Eredivisie Live comfortabel vanaf de bank te bekijken. U heeft wel een actieve smartcard en digitale ontvanger nodig

Interactieve televisie met afstandsbediening. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app Bekijken Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of Audio, Tv en Fot

Telfort verhoogt tarieven en wijzigt interactieve tvMinidecoder HUMAX IRHD-5550CDelta Lloyd E-day 30 november 2009 in de Glazen Ruimte inTV kijken op tablet of smartphone aanbieders — TvConnected TV: De huidige stand van zaken
 • Breeven Bornem vissen.
 • Suriname Nieuws Centrale.
 • Christelijke site.
 • Miep Gies interview.
 • Wedstrijd boksen Tilburg.
 • Sherlock Holmes 1.
 • Valkparkiet loopt heen en weer.
 • Kabuto Pokémon GO.
 • Eenigenburger paard.
 • Kraamfeest wanneer.
 • Duomo Florence.
 • Vergroot hart sport.
 • Escape Room moeilijkheidsgraad.
 • Pepsi Lidl Duitsland.
 • Kleine fotocamera.
 • Financiële begrippen.
 • Gebruiksoppervlakte wonen.
 • Ronde tafel stylen.
 • Elektrolysewet van Faraday.
 • Bodybuilding eten recepten.
 • Rugmassage YouTube.
 • Laurus Nobilis Intratuin.
 • Moon sign Virgo.
 • Kinderbed auto Marktplaats.
 • Havermout met eiwitpoeder.
 • Modern interieur inspiratie.
 • Dempen Catharijnesingel Utrecht.
 • Oscar winnaars beste film.
 • Verstappen heesch.
 • FOAMGLAS 20 mm.
 • In welk jaar werd de film Troy uitgebracht.
 • Ovale rozetten plafond.
 • Faamnaam 2017.
 • Blauw paarse edelsteen.
 • Born Energy.
 • Ephese Hulst menu.
 • Oud ministers lijst.
 • Npr9998 2020.
 • Schimmel op silicone ramen verwijderen.
 • Ongeboren kind volle blaas.
 • Stadsboer Zwolle.